0. Natura foto original

L’IgersMap de ‘Barcelona és molt més’ s’amplia amb imatges de natura de les comarques barcelonines

| 0 Comentarios

Se sumaran a les vinculades a la cultura recollides el 2018

Durant el 2018, amb motiu de l’Any del Turisme Cultural, la Diputació de Barcelona es va aliar amb IgersMap per crear un mapa que mostra la cultura de les comarques barcelonines des de la mirada dels instagramers. Des d’aquest mes de juny fins a l’octubre, aquest projecte col·laboratiu s’ampliarà afegint-hi imatges dedicades a la natura del territori, un dels aspectes més fotografiats pels instagramers d’arreu.

L’objectiu és incorporar tres noves capes temàtiques dins del mapa que englobin la totalitat de l’entorn natural dividint-lo en: terra, aigua i aire. Així, l’IgersMap de la marca Barcelona és molt més contindrà tots aquells atractius turístics i culturals del territori que els usuaris d’Instagram han escollit pel seu interès fotogràfic.

Per tal de construir-lo, es llançaran 3 convocatòries en aquesta xarxa social, que recolliran imatges de diversos conceptes vinculats a la natura:

1) Del 17 de juny al 21 de juliol: Terra
Paisatges naturals, detalls de flora i fauna i activitats vinculades a la natura.

2) Del 29 d’agost a l’1 de setembre: Aigua
Platges, llacs, estanys, rius, dolls naturals, salts d’aigua i activitats vinculades al medi aquàtic.

3) Del 9 de setembre al 13 d’octubre: Aire
Postes de sol i albades, fenòmens metereològics, fotografia nocturna i activitats aèries.

A mesura que es vagi tancant cadascuna de les crides o campanyes, les localitzacions recomanades s’aniran afegint a les que ja es van crear l’any passat, que es poden consultar tant al web de Barcelona és molt més com al d’IgersMap. El mapa mostra els punts populars (aquells punts que reben més de 10 imatges) i els punts per descobrir. A cada punt es podren visualitzar la totalitat d’imatges rebudes i cada imatge inclou la marca d’aigua amb el nick de l’autor, el nom del punt i les indicacions de com arribar-hi.

L’any passat la iniciativa va tenir una molt bona acollida: va recollir 1.879 fotografies de 473 participants, que van permetre crear 481 punts escampats per tot el territori barceloní.

Com s’hi podrà participar

Els instagramers que hi vulguin participar hauran de seguir els passos següents:

1) Escollir un màxim de 10 fotos de la seva galeria d’Instagram
2) Enviar els enllaços o adjuntar les imatges a igersmap@diba.cat
3) Indicar la localització de les imatges
4) Escriure el seu nick al cos del missatge

Les imatges hauran de ser de l’àmbit geogràfic al qual fa referència el mapa: comarques de l’Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Garraf, Maresme, Moianès, Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental.

Més informació

Al web de BCN+
https://www.barcelonaesmoltmes.cat/igersmap

Al web d’IgersMap
https://igersmap.com/cat

Al correu
igersmap@diba.cat

Deja un comentario

Campos requeridos marcados con *.


*