Patrimoni historic publicacio dia 22_02

L’IgersMap de BCN+ mostrarà la cultura de les comarques barcelonines des de la mirada dels instagramers

| 0 Comentarios

El mapa contindrà 4 capes temàtiques diferents

Amb motiu de l’Any del Turisme Cultural, la Diputació de Barcelona s’ha aliat amb IgersMap per crear un mapa que mostrarà la cultura de les comarques barcelonines des de la mirada dels instagramers. Així, l’IgersMap de la marca Barcelona és molt més contindrà tots aquells atractius turístics i culturals del territori que els usuaris d’Instagram hagin escollit pel seu interès fotogràfic.

Per tal de construir-lo, al llarg del 2018 es llançaran 4 convocatòries en aquesta xarxa social, que recolliran imatges de diversos conceptes vinculats a la cultura:

1) Del 13 de març al 15 d’abril: Patrimoni artístic, històric i/o arquitectònic anterior a 1920.
2) Del 29 d’abril al 10 de juny: Estil de vida o lifestyle, activitats i experiències que caracteritzen la nostra manera de viure.
3) De l’1 de juliol al 19 d’agost: Fires, festes i tradicions vinculades al folklore local.
4) Del 9 de setembre al 21 d‘octubre: Art i arquitectura contemporanis.

A mesura que es vagin tancant cadascuna de les crides o campanyes, les localitzacions recomanades s’aniran situant per capes dintre del mapa, que es podrà consultar tant al web de Barcelona és molt més com a http://igersmap.com. El mapa mostrarà els punts populars (aquells punts que rebin més de 10 imatges) i els punts per descobrir. A cada punt es podran visualitzar la totalitat d’imatges rebudes i cada imatge inclourà la marca d’aigua amb el nick de l’autor, el nom del punt i les indicacions de com arribar-hi.

Com s’hi podrà participar

Els instagramers que hi vulguin participar hauran de seguir els passos següents:

1) Escollir un màxim de 10 fotos de la seva galeria d’Instagram
2) Enviar els enllaços o adjuntar les imatges a culturaigers@diba.cat
3) Indicar la localització de les imatges
4) Escriure el seu nick al cos del missatge

Les imatges hauran de ser de l’àmbit geogràfic al qual fa referència el mapa: comarques de l’Alt Penedès, Anoia, Bages, Baix Llobregat, Barcelonès, Berguedà, Garraf, Maresme, Moianès, Osona, Vallès Occidental i Vallès Oriental. S’hi exclourà la ciutat de Barcelona, que actualment ja té el seu propi IgersMap.

Més informació

Al web de BCN+
Al web d’IgersMap
A culturaigers@diba.cat

Deja un comentario

Campos requeridos marcados con *.


*