Imatge general_igersmap

Igersmap2016: Benvingudes, València, Illes Balears i Lleida! Aquí t’expliquem com participar-hi.

| 2 Comentarios

Benvinguts a Igersmap «el primer mapa del món creat per i per instagramers».

Aquest 2016 el projecte col·laboratiu Igersmap segueix creixent per incorporar a tres comunitats molt actives de tres meravellosos territoris, les ciutats de València i Lleida i les Illes Balears en el seu conjunt. El dia 14 de setembre comença la campanya de recollida d’imatges!

Participar és molt fàcil, necessitem les teves fotos!

Si vols posar el teu granet de sorra a aquest projecte col·laboratiu i participar amb les teves fotos en l’elaboració d’aquests igersmaps, és molt senzill, només has de seguir els següents passos:

1.- Tria els teus llocs favorits de la ciutat per anar a fer fotos per Instagram.

Si et visités un amIG de fora, on el portaries a fer fotos? Què creus que no pot faltar en l’IgersMap de la teva ciutat? Art urbà, monuments, racons poc freqüents, ponts, parcs, edificis emblemàtics, tot val!

2.- Descarrega 5 fotos de la teva galeria dels punts triats (5 com a màxim).

Si no saps com fer-ho, en aquesta web t’ho explica @vilmanunez i si et resulta més senzill pots enviar-nos les url de les imatges, aquí t’expliquen com fer-ho.

3.- Adjunta les imatges en un correu i envia-les a:

igersmapvalencia@gmail.com

igersmapbalears@gmail.com

igersmaplleida@gmail.com

Aviat rebràs la nostra resposta.

4.- IMPORTANT! Especifica en el correu el teu nom d’usuari i la situació dels punts que has triat.

Digue’ns el carrer, el nom del monument, riu, pont, plaça, etc, com més exacte siguis millor, hem de situar les teves fotos a l’Igersmap en el lloc adequat 😉

I recorda que totes les fotos participants formaran part de l’Igersmap, amb la marca d’aigua amb el nick de l’autor i el seu perfil enllaçat a la web igersmap.com, visita la web per veure el resultat final dels mapes creats a dia d’avui: Tarragona, Girona, Zaragoza, Bilbao, Barcelona i Madrid.

Aquest projecte col·laboratiu compta amb el suport d’@instagramers i @EstrellaDamm. Cada Igersmap és possible gràcies al treball en equip entre les comunitats d’@igersvalencia@igersbalears, @igerslleida i l’equip d’@igersmap, i el suport en el cas de l’igersmaplleida, de @turismedelleida però sobretot, a les imatges dels igers participants!

Gràcies per ajudar-nos a igersmapear el món!

Albert @aangueraroig i Rosa @rosacomes

Equip @igersmap

2 Comentarios

  1. PUC FORMAR PART DEL CLUB INSTAGRAMERS LLEIDA?

    • Hola, Xavi,

      Per formar part d’una comunitat iger només cal que segueixis el perfil, en aquest cas, d’@igerslleida, i participar en les activitats que organitzen. Per a qualsevol altra consulta, pot escriure un correu a igerslleida@gmail.com.

      Moltes gràcies i salutacions.

Deja un comentario

Campos requeridos marcados con *.


*